Utforska Vattnets Magi - Dag och Natt med Båt praktik på Trulsan!

Är du redo att ta ditt båtliv till nästa nivå? Välkommen ombord på vår utbildnings båt Trulsan för en oförglömlig upplevelse på sjön! Med våra båt praktikdagar och mörkerkörningar får du chansen att lära dig navigera och hantera en båt under både dagsljus och nattens stjärnhimmel.

Vad vi erbjuder:

  • Praktisk erfarenhet: Under ledning av våra erfarna instruktörer kommer du att få hands-on träning som ger dig självförtroende och färdigheter för att tryggt hantera en båt i olika förhållanden.

  • Dag praktik Motala/ Askersund: Lär dig att manövrera Trulsan i dagsljus, inklusive grundläggande navigering och säkerhetsrutiner

  • Mörker praktik Motala: Upplev spänningen och utmaningen att navigera på natten. Du får värdefulla kunskaper om natt navigering, ljussignaler och säkerhetsåtgärder som krävs för nattliga färder.

Varför välja Trulsan?

  • Komplett utbildning: Våra kurser är utformade för att ge dig en helhets förståelse för båtliv, från grundläggande manövrar till avancerad natt navigering.

  • Professionella Instruktörer: Våra erfarna kaptener och instruktörer delar med sig av sin expertis och passion för båtlivet, vilket gör din utbildning både lärorik och inspirerande.

  • Säkerhet i Fokus: Vi prioriterar säkerhet på vattnet och ser till att du får all nödvändig kunskap för att hantera oförutsedda situationer och njuta av en trygg båtfärd.

  • NFB Rekommendationer: Vi följer Nämnden för båtlivs utbildnings (NFB) rekommendationer för båt praktik, vilket garanterar att vår utbildning håller högsta kvalitet och säkerhetsstandard.

Vad säger våra deltagare?

"Att få lära sig både dag- och natt navigering på Trulsan var en fantastisk upplevelse. Instruktörerna var otroligt kunniga och gjorde kursen både rolig och informativ. Rekommenderas varmt!" – Maria S.

Ge dig själv eller någon du bryr dig om möjligheten att bemästra konsten att navigera på vattnet, dag som natt. Boka din plats på Trulsan idag och segla mot nya äventyr!

  • Glöm ej: Kläder efter väder då en stor det av praktiken är utomhus, tips är att ha underställa, vindtäta plagg, mössa och vantar, bättre för mycket kläder än för lite då det alltid går att ta av det som är för mycket.

900 SEK