Upptäck friheten på sjön med våra privata navigationskurser!

Är du redo att ta din passion för båtlivet till nästa nivå? Vare sig du är en förening som vill erbjuda medlemmarna nya färdigheter, ett företag som söker unika team-building-upplevelser, eller en privatperson som drömmer om att navigera fritt på öppet vatten, har vi den perfekta lösningen för dig.

Varför välja våra kurser?

  • Skräddarsydd utbildning: Våra kurser anpassas efter dina behov och förkunskaper. Oavsett om du är nybörjare eller vill fördjupa dina navigations kunskaper, utformar vi en kurs som passar dig perfekt.

  • Erfarna instruktörer: Våra utbildare är certifierade och har lång erfarenhet av både undervisning och praktisk navigering. Du får den bästa möjliga vägledningen och kunskapen för att känna dig trygg på vattnet.

  • Flexibilitet och bekvämlighet Vi erbjuder kurser på plats, med flexibla tider som passar ditt schema. Vi kommer till din förening eller företagslokal för att hålla utbildningen.

  • Praktisk inriktning: Med fokus på praktiska övningar och verkliga scenarier får du inte bara teoretisk kunskap, utan också färdigheter du kan använda direkt ute på sjön.

För föreningar: Ge era medlemmar en unik möjlighet att utveckla sina färdigheter och öka säkerheten på vattnet. Våra kurser stärker gemenskapen och främjar en aktiv livsstil.

För företag: Skapa starkare team genom att erbjuda en engagerande och lärorik aktivitet. Navigationskurser är perfekta för teambuilding och för att ge era medarbetare en oförglömlig upplevelse.

För privatpersoner: Oavsett om du vill förbereda dig inför en seglings semester, förbättra dina färdigheter för sommarens båtturer eller bara vill lära dig något nytt, är våra privata kurser det ideala valet.

Ta första steget mot en trygg och säker navigations upplevelse!

Kontakta oss idag för mer information och boka din kurs. Ge dig själv, dina medlemmar eller ditt team kunskapen och självförtroendet att navigera som proffs.

Lär dig navigera. Upptäck friheten. Lev drömmen.


Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er för mer info om våra privata kurser


Namn E-post Meddelande Skicka in