Maximera Din Säkerhet Till Sjöss med Vår SRC Utbildning!


Säkerhet är nyckeln till en lyckad dag på vattnet, och med vårt SRC-intyg blir du rustad med de nödvändiga kunskaperna för att kommunicera effektivt och tryggt till sjöss.

Varför välja vår SRC-utbildning?

Professionell ExpertisVåra instruktörer är erfarna inom marin kommunikation och kommer att vägleda dig genom varje steg för att säkerställa att du förstår och behärskar alla aspekter av VHF-radio användning.

Internationellt Godkänt Intyg:SRC-intyget är erkänt internationellt och öppnar dörrar till säkrare båt äventyr över hela världen. Med detta intyg kan du känna dig trygg i din kommunikation oavsett var du befinner dig.

Praktisk Tillämpning:Vi tror på att lära genom att göra. Genom praktiska övningar och simuleringar får du verkliga erfarenheter av att använda VHF-radio, vilket ökar din självförtroende och beredskap vid nödsituationer.

Framtiden på Vattnet Väntar!Med vårt SRC-intyg kan du segla ut på vatten med lugn och trygghet, vare sig det är för fritidsändamål eller professionellt bruk. Ta kontroll över din säkerhet och ta det första steget mot en säkrare och roligare båtliv med vår SRC-utbildning idag!

Faktura skickas ca 1 månad innan kursstart och är bindande, betalningsvillkor 10 dagar netto

Plats: Strandvallen Hammar

Kursmaterial beställer du på knappen nedan

595 SEK