Förarintyg

Utforska Vatten Med Frihet och Självförtroende: Förarintyg för Båt

Drömmer du om att glida över det glittrande vattnet, styra din egen kurs och utforska dolda vikar och vackra kustlinjer? Med vårt förarintyg för båt kan din dröm bli verklighet.

Varför välja vår förarintygs kurs för båt?

Säkerhet Först:Vi prioriterar din säkerhet och trygghet till sjöss. Vår kurs fokuserar på att ge dig de kunskaper och färdigheter som behövs för att navigera säkert och ansvarsfullt i alla förhållanden.

Erfarna Instruktörer: Våra instruktörer är erfarna sjöfarare som delar med sig av sin kunskap och expertis för att hjälpa dig att bli en skicklig båtförare. Du kommer att lära dig av de bästa inom branschen.

Praktisk Tillämpning:Vi tror på att lära genom att göra. Vår kurs inkluderar praktiska övningar och simuleringar för att ge dig verkliga erfarenheter och öka ditt självförtroende som båtförare.

Vår förarintygs kurs:Vår förarintygs kurs följer NFB:s kunskapskrav. Med vårt intyg kan du känna dig trygg och säker på vattnet.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren båtförare, så är vår förarintygs kurs för båt den perfekta vägen för att ta din kunskap och färdigheter till nästa nivå. Ge dig själv friheten att utforska världen från ett nytt perspektiv – registrera dig för vår kurs idag och börja din båtresa mot äventyr och upptäckter!


 Faktura skickas ca 1 månad innan kursstart och är bindande, betalnings 10 dagar netto 


Plats: Strandvallen Hammar

Kursmaterial beställer du på knapparna nedan, glöm ej att beställa både övningsbok och sjökort samt Transportör och passare

Pris: 1695:- SEK (SEK)